ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Zafer Çalışkan Anadolu Lisesi

Aile Okulu Eğitimi Kursu Tamamlandı

ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAVLARI

Kas

Teknoloji Merkezimizde gerçekleştireceğimiz eğitim, faaliyet ve çalışmalarımızı 5 ayrı kategoride gruplandırarak ayrı branşlarda ilgileri olan vatandaşlarımızın etkin ve belirgin bir kapsamda yararlanabilmesi amaçlanmıştır. Toplumsal gelişmişliğimize ve teknolojik altyapımıza katkı sağlayacak olan bu projemiz, genç girişimcilerimiz ve yetişkinler dışında tüm halkın hizmetine sunulmuş örnek teşkil edecek olan bir uygulamadır. Eğitim faaliyet alanları, konferans salonu, deneyimleme ve mesleki çalışma stüdyo alanları, önkuluçka merkezi ve mentorlük hizmet bürosu ve E-spor faaliyetlerine yönelik alanlarımız üst düzey teknoloji ve tasarımlarla hizmetinize sunulmuştur.

Kas

Okulumuzda 23.11.2022 tarihinde Avukat Berkay ERDEM tarıfından öğrencilerimize Hukuk bölümü ve avukatlık mesleği hakkında bilgilendirici seminer gerçekleştirilmiştir. Katkılarından dolayı Berkay ERDEM' e teşekkür ederiz.

Hentbol Takımımızdan Bir Başarı Daha

9 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Ekm

11. Sınıf öğrencilerimizle Kurtuluş Savaşı Müzesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ve Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi' ne gezi düzenlenmiştir.

ANKARANIN BAŞKENT OLUŞU